Els objectius els marca el professional, que dirigeix les sessions i n’avalua els resultats, mentre que el tècnic guia el gos, que forma part integral del procés terapèutic.

Sílvia Palau Garcia
Psicòloga Perinatal
Directora de l’Escola Bressol Neverland

“Núm. Col·legiada: 16/157. El vincle afectiu que es genera entre els infants i els animals facilita tant el desenvolupament de les sessions com l’assoliment d’objectius educatius establerts. El somriure i la il•lusió que projecten els infants quan veuen entrar a Canis Grup per la porta demostra l’efectivitat i la màgia de les intervencions amb la Nit i la Mel.”

Nora Pérez
Psicòloga clínica
Clínica Geriàtrica Sant Vicenç d’Enclar

“La teràpia canina no només ens ajuda a treballar la rehabilitació cognitiva i participació a la residència, sinó que genera tot un efecte invisible als ulls. És un somriure genuí d’un padrí al veure la Mel; és el clima positiu entre companys; és l’expectativa de que ja sigui el dia de la teràpia canina. Acompanyats amb grans professionals, que sota un mateix objectiu terapèutic, t’ensenyen la variabilitat de formes creatives i enginyoses que es generen a l’introduir el gos en una sessió terapèutica.”

Meritxell Farré Cruz
Animadora sociocultural
Centre Sociosaniari El Cedre (SAAS)

“La teràpia amb cans és un excel·lent recurs per arribar a persones que no manifesten interès en altres activitats i a les que els hi agraden els animals. Els gossos aporten molt benestar i proporcionen moments de felicitat. Són també un gran estímul per treballar altres aspectes cognitius.Hem aconseguit molt bons resultats i l’experiència és molt positiva.”

Lupe León Cáceres
Docent Ministeri d’Educació i E. S.
Govern d’Andorra

“Com a professional docent en un dispositiu clínic, penso que dur a terme un taller de lectura amb gossos és una experiència molt enriquidora. Es tracta d’una activitat lúdica però alhora, encaminada a fomentar l’hàbit lector i a treballar les quatre habilitats lingüístiques bàsiques a partir de diferents tasques. El gos és un element motivador que genera un clima relaxat i de confiança que permet als nois i noies mostrar-se més receptius i participatius sense ser jutjats per ningú.”

Marta Albert Babot
Psicòloga Clínica SAAS, Servei de Rehabilitació Comunitària per a Adolescents (SRCA)

“En el camp de la salut mental infantil i d’adolescents, la intervenció assistida amb gossos pot afavorir l’evolució en molts dels nostres joves pacients. Si bé és cert que hi ha pocs estudis al respecte, cada dia hi ha més experiències privades i públiques que ho avalen.Des del Servei de Rehabilitació Comunitària per a Adolescents del SAAS, hem pogut realitzar dos tipus de grups amb la intervenció de les gosses de Canis Grup: un grup terapèutic i un grup de lectura.” (…veure més) read more

Leave your review

 

Submit!

We care about our customers!

Mauris euismod ante a mauris ultrices malesuada. ivamus tempus gravida elit, eu accumsan dui consectetur sed. Phasellus ipsum risus, sodales ac mauris at, rutrum mattis purus. Aliquam aliquet magna quis justo.

Nulla facilisi. Curabitur ut aliquam arcu, id pulvinar purus. Duis iaculis non nisl. Quisque a felis aliquam, elementum risus quis, bibendum odio!

Why we are different

  • Attention to every detail
  • Easy to use visual layout builder
  • Useful shortcodes & widgets
  • Professional ready-made skins
  • Responsive & retina-ready
  • Fast & friendly support