Filosofia

En un sector on encara no hi ha una regularització oficial, cal, amb més motiu, definir molt bé els valors ètics i morals que ens permetin treballar sota el màxim rigor professional.

Treball multidisciplinar

Canis Grup es posa al servei dels diferents professionals.
Companys de feina, companys de vida.

Les persones: el més important

Tècnics en constant formació. Gossos fiables i segurs.

Gossos de teràpia certificats oficialment pel Govern d’Andorra.

Treball multidisciplinar

LES INTERVENCIONS ASSISTIDES AMB GOSSOS VAN MÉS ENLLÀ DE LA FELICITAT I EL BENESTAR QUE ENS APORTA EL CONTACTE AMB ELS ANIMALS.

Les intervencions es planifiquen i es dissenyen conjuntament amb el professional de la salut o de l’educació amb qui col·laborem.

Els gossos no són curanders. No són terapeutes, ni tan sols co-terapeutes: són un recurs més que l’equip multidisciplinar utilitza per assolir els objectius terapèutics o educatius plantejats d’una manera natural, distesa i divertida.

Necessites un programa a mida?

Oferim programes personalitzats, enfocats específicament per a cada participant, a on es treu el màxim profit de la interacció amb els nostres gossos.

En funció dels objectius, les sessions poden ser individuals o en grup. Generalment, es fan un cop per setmana, per garantir una continuïtat en la millora física, cognitiva, social i emocional.

EL SEU BENESTAR ÉS NECESSARI PERQUÈ RENDEIXIN AL MÀXIM AMB CADA PARTICIPANT.

Garantim la felicitat dels nostres gossos de teràpia dins i fora de les sessions. Així evitem que pateixin estrès i aconseguim que treballin molt motivats.

Un gos feliç se sent còmode i gaudeix de les intervencions on participa. Es converteix en el centre d’interès, motiva i reforça la persona.

Estimem els nostres gossos:

TREBALLEM AMB RIGOR

El centre de les sessions són les persones.

Tant el nostre equip humà com el caní es formen contínuament, per créixer com a professionals i poder donar sempre el millor servei possible. Els tècnics segueixen cursos de formació continuada i els gossos aprenen contínuament i se’ls reforça l’ensinistrament.

Per tenir cura i protegir els nostres usuaris, seguim uns estrictes controls higiènics i sanitaris, que van molt més enllà dels que tindria un simple animal de companyia: la salut de les persones a les que ajudem és una de les nostres prioritats. Un animal sa i net no pot transmetre cap malaltia als participants. Els nostres gossos són companys fiables i segurs.

Els nostres animals han estat certificats oficialment pel Govern d’Andorra com a gossos de teràpia.

El certificat reconeix que compleixen tots els requisits necessaris per realitzar la seva funció.

Per tant, la llei els empara i poden, per exemple, accedir a tot arreu quan treballen, com si fossin gossos pigalls.

Gossos acreditats